Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 27.10.1976

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:03.03.1997

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Constructii / Instalatii, Functii publice, Transport / Distributie, Inginerie, Auto / Echipamente, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2017 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: administrator

Responsabilitati:

Consultanta pentru intocmire documentatii in vederea obtinerii certificatelor de urbanism, autorizatiilor de construire/demolare, autorizatiilor de construire pentru reclame, firme luminoase, amenajari/modificari interioare, avize de functionare, autorizatie pentru siguranta la incendiu, aviz de amplasament, avize si acorduri privind utilitatile urbane si infrastructura, avize si acorduri privind securitatea la incendiu, protectia civila, sanatatea popiulatiei, avize si acorduri specifice ale administratiei publice centrale si ale serviciilor descentralizate ale acestora.
Intretinerea cladirilor comerciale, institutionale si industriale asigurand servicii de intretinere a sistemelor electrice, de iluminat, instalatii sanitare, instalatii de aer conditionat.

01.07.2013 - 30.09.2016

Departament: inginerie

Titlu Job: manager de proiect

Responsabilitati:

Proiectare si executie instalatii pentru constructii. Intocmirea documentatiilor pentru obtinerea avizelor si autorizatiilor de construire.

01.10.2006 - 31.08.2012

Departament: inginerie

Titlu Job: administrator

Responsabilitati:

Proiectare si executie instalatii sanitare, termice, electrice si gaz. Urmarirea lucrarilor pe santier, coordonarea proiectelor cu celelalte specilalitati, rezolvarea eventualelor neconcordante. Intretinerea cladirilor comerciale, institutionale si industriale asigurand servicii de intretinere a sistemelor electrice, de iluminat, instalatii sanitare, instalatii de aer conditionat.

01.07.2005 - 10.10.2006

Departament: achizitii

Titlu Job: transport manager

Responsabilitati:

Organizarea si coordonarea activitatii de transport.Monitorizarea transportului, de la incarcare si pana la descarcare. Identificarea subcontractorilor (firme de transport) si negocierea tarifelor.Intocmirea contractelor de transport si introducerea transporturilor in baza de date existenta.Contactarea clientilor, intalniri, incheiere contracte, organizarea de transporturi rutiere interne si internationale.Urmarirea derularii acestora pana la destinatie, facturare, imbogatirea portofoliului de clienti, intocmirea programului de transport.

01.04.2004 - 10.05.2005

Departament: achizitii

Titlu Job: coordonator activitate transport rutier

Responsabilitati:

Organizarea si coordonarea activitatii de transport.Monitorizarea transportului, de la incarcare si pana la descarcare. Identificarea subcontractorilor (firme de transport) si negocierea preturilor pentru asigurarea transportului.Intocmirea contractelor de transport si introducerea transporturilor in baza de date existenta.Relatii cu clientii, soferii, organizarea de transporturi rutiere internationale si urmarirea derularii acestora pana la destinatie, imbogatirea portofoliului de clienti, intocmirea programului de transport.

01.01.1997 - 31.07.2002

Departament: achizitii

Titlu Job: supervisor

Responsabilitati:

Pregatirea documentelor necesare pentru deservirea aeronavelor si verificarea functionarii echipamentelor tehnice utilizate in procesul de lucru.

studii

 

Premii

Atestat interpret limba englezaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close