Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 23.10.1986

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:15.02.2005

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Sunt o persoana care lupta sa isi intreaca propriul potential, onest, cu spirit de convingere, umorist. Imi place munca in echipa si mereu am iubit munca cu oamenii.

Salariu: 2.000,00 USD / luna

Beneficii: orice beneficiu

Tip job: Full time

Departament: Imobiliare, Vanzari, Functii publice, Turism / Hotel staff, Naval / Aeronautic, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: 21.08.2015

experienta profesionala

 

01.02.2020 - 31.07.2020

Departament: vanzari

Titlu Job: sef tura

Responsabilitati:

Administrarea magazinului, atingerea obiectivelor, punerea bazelelor unei echipe unite si dezvoltarea colegilor din punct de vedere profesional, asigurarea respectarii politicilor comerciale ale companiei, imbunatatirea indicatorilor de performanta ( CA, piederi, stocuri, fluctuatie si costuri personal, audit ), suport pentru șefului de magazin în toate activitățile din magazin.

01.08.2017 - prezent

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: administrator

Responsabilitati:

Managementul agentiei de turism, contabilizarea primara a documentelor si consilierea in vanzarea pachetelor turistice

01.08.2015 - 30.06.2019

Departament: vanzari

Titlu Job: receptioner marfa

Responsabilitati:

Efectueaza controlul cantitativ si calitativ al marfurilor si ambalajelor livrate si returnate dupa validarea receptiei, Transfera marfa de pe platforma de livrare in rezerva de marfa Asigura buna stare a platformei de receptie si a echipamentelor.Efectuarea receptiei fizice si informatice (cu ajutorul scanner-ului) a marfii, descarcarea marfii si preluarea de pe rampa,controlul marfii din punct de vedere al cantitatilor si calitatii, in mare si in amanunt, la solicitarea sefului direct, introducerea in sistemul informatic intrarile si retururile de marfa,verificarea termenelor de valabilitate ale produselor, existenta certificatelor de garantie (acolo unde este cazul), existenta etichetelor, traducerilor (unde este cazul),verificarea integritatea ambalajelor si marfurilor, asigurarea curateniei rezervei (depozitul magazinului) si a spatiilor de depozitare.

01.09.2014 - 31.07.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrator comercial și șef adjunct magazin

Responsabilitati:

Aranjarea si punerea produselor la raft, consiliere nevoi clienti., asigurarea unei bune desfășurării a magazinului, asigura ca produsele sunt la raft sau in depozit. activitatea de încasare,pregătirea şi reaşezarea articolelor în cadrul acţiunilor de promoţii săptămânale ,coordonarea echipei ,reprezentarea şefului de magazin în lipsa acestuia, Comenzi ș returi către furnizori în consultanta cu șeful de magazin și directorul regional.

01.02.2014 - 31.07.2014

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: lucrator comercial si manager de piata non-food

Responsabilitati:

Aranjarea si punerea produselor la raft,asigurarea prezentei acestora în raft sau pe stoc. consiliere nevoi clienti, fixarea pretului de vanzare in cadrul politicii Auchan Romania, comanda produse catre furnizori,negocierea contractelor și preturilor cu furnizorii alături de managerul de raion.

01.08.2013 - 01.02.2014

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: lucrator comercial

Responsabilitati:

Aranjarea si rotirea produselor la raft, consilierea clientilor

11.04.2004 - 09.11.2007

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: corespondent

Responsabilitati:

-trimiterea unor materiale informative , a unor articole de presa

Realizari:

prestam anumite cerinte si subiete de presa

studii

 

Facultati:

2009 - 2012 Masterat: Management Media la Universitatea Babes Bolyai Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii din Cluj Napoca.
2006 - 2009 Facultate: Geografia Turismului la Universitatea Babes Bolyai Facultatea de Geografie din Cluj Napoca.
2002 - 2006 Liceu / Școală profesională: Filologie la Grup Scolar Ioan Buteanu din Somcuta Mare.

Premii

Certificari
Jan 2012: Brevet de Turism

Hobby-uri
muzica,lectura,documentare

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(avansat,avansat,avansat)

engleză(mediu,mediu,mediu)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close