Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 04.12.1978

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:04.12.2000

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Sunt in cautarea unei pozitii care sa-mi ofere oportunitatea de a lucra intr-un mediu dinamic, cu posibilitati de afirmare si perfectionare in plan profesional si social; locul de munca sa reprezinte o provocare continua, care sa-mi ofere posibilitatea aplicarii ideilor si metodelor noi de rezolvare a situatiilor speciale. Mentionez ca sunt o persoana entuziasta, creativa, organizata, capabila pentru slujbe solicitante, cu o buna capacitate de planificare, asimilare si procesare rapida a informatiilor, de adaptare la schimbari si conjuncturi dificile. Detin bune aptitudini in comunicare si nu intampin dificulatati in a ma integra usor intr-o noua echipa.

Salariu: 4.000,00 USD / luna

Beneficii: In functie de pachetul salarial.

Tip job: Full time

Departament: Marketing, Altele, Paza si protectie / Militar, ONG / Voluntariat, Functii publice, Audit / Consultanta, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2015 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: administrator platforma e-commerce

Responsabilitati:

Management administrativ, comertul si promovarea produselor in format electronic, shop on-line www.mediteaza.ro01.12.2013 - 31.12.2014

Departament: marketing

Titlu Job: consilier in comert si marketing

Responsabilitati:

Consiliere, promovare si vanzare on-line, publicitate, realizare bannere publicitare, verificare stoc, emitere facturi proforme, actualizare preturi, postare produse, modificare preturi, monitorizarea concurentei.

01.11.2012 - 31.12.2013

Departament: vanzari

Titlu Job: director vanzari

Responsabilitati:

Vanzari B2B si directe de produse si servicii pentru autocamioane, utilaje agricole, industria grea, prospectarea pietei, menținerea și dezvoltarea relatiilor cu beneficiarii si potentiali clienti, fidelizarea acestora, monitorizarea concurentei, ofertare, campanii de promovare a serviciilor si produselor.

01.01.2008 - 30.11.2012

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: coordonator transport valori si interventie rapida

Responsabilitati:

Asigurarea de interventii in cazuri speciale, organizarea si monitorizarea transporturilor de valori, training cu agentii de interventie si paza, instruirea beneficiarilor in folosirea optima a sistemelor de securitate, angajarea personalului calificat.
Promovarea / vanzarea serviciilor și produselor de securitate.
01.02.2005 - 31.12.2007

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: responsabil logistica si paza

Responsabilitati:

Organizarea si asigurarea pazei si securitatii bunurilor companiei, angajarea personalului specializat, coordonarea si instruirea agentilor de securitate; Gestiunea tuturor activelor fixe ale companiei.

01.02.2004 - 31.12.2005

Departament: vanzari

Titlu Job: coordonator vanzari

Responsabilitati:

Vanzare, promovare, ofertare serviciilor de paza si securitate, incasari, prospectarea pietii, monitorizarea concurentei, intretinerea relatiilor cu beneficiarii si clientii potentiali.

01.02.2002 - 30.04.2003

Departament: achizitii

Titlu Job: administrator logistica

Responsabilitati:

Aprovizionare, achizitii si asigurarea transportului personalului angajat si al clientilor.

01.03.2000 - 28.02.2002

Departament: vanzari

Titlu Job: agent vanzari

Responsabilitati:

Prospectarea pietei pentru identificarea potentialilor clienti. Promovarea si vanzarea directa de automobile.

studii

 

Facultati:

2014 - 2016 Masterat: Informatii si securitate nationala la Universitatea Nationala de Aparare Carol I din Bucuresti. Facultatea de Securitate si Aparare, master in specializarea Managementul crizelor si prevenirea conflictelor.
2000 - 2004 Facultate: Economic la Universitatea Gheorghe Zane din Iasi. Facultatea Managementul Afacerilor, Economist Licentiat.
1998 - 2000 Colegiu / Studii postliceale: Economic la Fundatia FEG din Iasi. Absolvent al cursulurilor de zi cu specializarea Agent Vamal.
1993 - 1997 Liceu / Școală profesională: Tehnic la Liceul Mihail Sturdza din Iasi. Atestat profesional Mecanic motoare termice.

Premii

Calificari
Mar 2016: Specialist in domeniul Securitatii si sanatatii in munca

Jan 2006: Certificat Securitate si Ordine

Proiecte
Jan 2015 - Dec 2015: UNAp - P.O.S.D.R.U
Participare in calitate de student masterand cadrul proiectului informare si consiliere profesionala PROSCOP, programul P.O.S.D.R.U finantat de Uniunea Europeana:
-Stagiu de practica la Unitatea Militara 02487 - Operatii Psihologice;
-Vizita la BRUXELLES, Belgia, conferinte si informari la Parlamentului European, Consiliul European, NATAO, EDA, Comitelul Regiunilor;
-Vizita de informare si consiliere la Academia Fortelor Aeriene ,,Henri Coanda" Brasov;
-Vizita la Institutul de Cercetere Dezvoltare Inovare, Produse High-Tech, Brasov;
-Alte activitati.
Hobby-uri
Calatorii, muzica, filme, proiecte

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close