Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 12.01.1981

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.11.2005

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Dezvoltarea unei cariere de succes. Lucrul intr-un mediu dinamic,interactiv, profesional, care sa imi permita utilizarea si dezvoltarea cunostintelor personale. Utilizarea cunostintelor tehnice personale in avantajul firmei respective pentru o mai buna dezvoltare a afacerilor acesteia. Punerea in practica a aptitudinilor si a cunostintelor tehnice personale in scopul atingerii obiectivelor pe care compania si le propune sa le atinga. Viitorul mediu de munca ar trebui sa reprezinte o continua provocare si ar trebui sa imi ofere posibilitatea punerii in practica a noilor idei si metode de rezolvare a diverselor probleme ce pot aparea in cadrul diferitelor proiecte si programe pe care firma le desfasoara.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Depinde de oferta

Tip job: Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Vanzari, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Grafica / Webdesign / DTP, Internet / e-Commerce, Telecomunicatii, Relatii clienti / Call center, Import - export, Traduceri, Banci

Oras de lucru: Tirgu-Mures

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

04.09.2011 - 31.08.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: administrator / manager

Responsabilitati:

Business management, branding, marketing, intrusion and development.
In prezent am 4 angajati in subordine.
Le-am organizat in ture si am creat o structura de metodologie eficienta a activitatii lor, am dezvoltat un sistem pentru a inbunatatii si uniformiza efectuarea muncii, a cerintelor in mod eficient, corect si continua.
Avand cunostinta de baza in webmastering am finalizat site-ul oficial a pizzeriei ( www.rapidpizza.ro)
Lucrez, pe partea de dezvoltare virtuala adica webmarketing/social networking.
Am inceput implementarea HCCP.
Creezi continuu baza de data cu clientii existenti si cu potentialii clienti.
Am creat si desfasor campanie de informare/publicitara comerciala.
Efectuezi statistici bugetare, investitii.
Asigur stocul coeficient si optim a produselor/alimentelor de baza necesare pentru prepararea varietatilor de pizza si spaghette.
Supraveghez si efectuez controale periodice asupra activitatii personalului in vederea corectari si a inbunatatirii acestora.
Efectuezi, pentru statistica bugetara contabilitate primara.
Recrutez personal, evaluez personal, subvizez periodic activitatea lor.
Raportez si tin la zi pe investitorul/proprietarul firmei.

Realizari:

Conceptie si start up firma de catering. Evolutie pozitiva in crestere a activitatii, si cele financiare a firmei.

04.06.2009 - 30.08.2010

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: responsabil dezvoltare clienti horeca

Responsabilitati:

Avand in portofoliu un numar de 200 clienti din sfera HoReCa (hoteluri, restaurante, catering). Sunt responsabil de consultanta lor in domeniul achizitionarii de bunuri de larg consum, de echipamente cat si de dezvoltarea afacerii acestora printr-un partenereiat strans legat de Metro. Analizez afacerea lor, si caut solutii care sa vina ca si suport pentru inbunatatirea afacerii acestora, extinderea lor pe piata alimentatiei publice fiindca marirea cifrei de afaceri a acestora e un beneficiu pentru Metro. Astfel clientii respectivi sunt mereu la zii cu informatiile in legatura cu ofertele, promotiile existente in magazin, de posibilitatile diverse in a achizitiona echipamente. Suport continuu.

Realizari:

Intr-o perioada relativ scurta de cand activezi la aceasta fiirma am reusit sa restabilesc legaturi intre Metro si clienti deja existenti, sa recastig increderea in ceea ce reprezinta Metro - profesionalism; calitate; prospetime la un pret competitiv.
Particip la re-achizitionarea unor clienti din zona Bistrita care au renuntat sa se aprovizioneze cu marfa/produse de la Metro. Reusesc sa re-stabilesc sau sa activezi clienti care doresc colaborare cu Metro Cash&Carry...

24.11.2008 - 20.04.2010

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer de sunet / referent rs iii

Responsabilitati:

Responsabil de aparatura de sonorizare, efecte de lumini, - intretinerea acestora cat si ansamblarea si folosirea lor la diferite evenimente
Realizarea, intretinerea sistemului cat si a retelei informatice.

Realizari:

Crearea unui nou depozit numai pentru aparatura de sonorizare si lumini. Aranjarea si structurarea aparatelor cat si a consumabilelor pentru a facilita accesul usor la orcare dintre ele.
Repararea aparaturii defecte.
Sistematizarea si functionalitatea departasmentului artistico-technic.

01.02.2005 - 31.08.2005

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: agent comercial/reprezentant vanzari/consultant vanzari

Responsabilitati:

Vanzari directe de servicii Orange cat si telefoane mobile, accesorii gsm, consultanta financiara tranzactii vanzari prin credite-rate lunare anuale, gestiune locala, contabilitate primara, relatii cu autoritatile locale, suport vanzari, mentinere imagine de prestigiu a firmei, dezvoltarea retelei de clienti, inbunatatirea procesului de vanzare etc...

Realizari:

Inbunatatire major a serviciul firmei, cresterea vanzarii de produse si servicii....., inbunatatirea imaginii firmei..

01.01.2003 - 31.05.2004

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: personal assistent

Responsabilitati:

Prelucrarea documentelor intrate si a celor iesite in/din SMURD.
Tehnoredactare texte si documente de orice natura,intocmire de adeverinte, scrisori si acte oficiale, crearea, mentinerea si verificarea permanenta a bazei de date SMUCR/SMURD, mentinerea relatiei cu publicul, colaboratorii, bancile si institutile medico-farmaceutice din tara si strainatate.
Organizarea( conditiilor de transport, de cazare, divertisment) si supravegherea unei bune desfasurari a programelor de schimb de experienta cu cadrele medicale din spitalele de urgenta SUA.
Achitarea facturilor de orice natura, rezervarea biletelor de avion( pentru transportul intern si international al Domnului Dr. Raed Arafat si al cadrelor medicale din SUA ), procurarea diverselor materiale (pentru realizarea diverselor proiecte, prezentari in power point, cursuri medicale specializate si de prim ajutor, conferinte locale).
Traduceri din/in romana/maghiara/engleza acte si scrisori oficiale.

Realizari:

Bazele unui post inexistent........

05.01.1998 - 26.12.1999

Departament: vanzari

Titlu Job: manager local

Responsabilitati:

Vanzari directe / intermedieri de autoturisme. Realizarea si reactualizarea constanta a bazei de date ale clientilor firmei. Dezvoltarea retelei de activitate. Mentinerea relatiei cu institutile guvernamentale.

Realizari:

Firma falimentata

studii

 

Facultati in straiatate

2006 Facultatea "Francois Rabelais", Tours, Franta

Activitati extracurriculare

Cunostinte profesionale solide;
Creativitate, capacitatea de a lua decizii corecte chiar si in momente critice tensionate, capacitatea de coordonare de activitati de orice natura.
Aptitudini de comunicare interpersonala;
rezistenta la efort intelectual intens;
aptitudini de bun negociator;
spirit de echipa (team player), dar si spirit de conducere (team leader).
Capacitate de analiza si sinteza, bune abilitati de organizator.
Perseverenta, responsabilitate, spirit intuitiv si empatic.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(incepator,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close