Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 10.03.1985

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:14.10.2005

obiectiv

 

Doresc sa lucrez intr-o companie ,unde sa-mi pun in evidenta capacitatile intelectuale pentru a indeplini sarcinile si scopurile companiei cat si pentru dezvoltarea mea personala.Doresc sa pun in practica toate cunostintele acumulate pana acum,in vederea indeplinirii obiectivelor companiei.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Transport / Distributie, Banci

Oras de lucru: Tulcea

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: 16.10.2008

experienta profesionala

 

01.12.2018 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: adjunct manager magazin

Responsabilitati:

În absența Managerului de Magazin ,Adjunct Managerul este responsabil de conducerea autonomă a magazinului,asigurând un climat de lucru motivant si orientat catre eficiență. Raspunde de dezvoltarea profesională permanentă a angajaților,astfel încât,să asigure un avantaj important în mediul concurențial.
Raspunde de gestionarea stocurilor(manipulare,rotire a mărfii,principii de prezentare,operare la casa de marcat,realizarea comenzilor de marfă,optimizarea stocurilor,efectuarea verificărilor periodice de calitate si prospețime,realizarea modificărilor de preturi,recepționarea mărfii,respectarea normelor interne privind gestionarea banilor si valorilor,rezolvarea problemelor clientilor,corecții de stoc/inventar,retur marfa).
Aplicarea procedurii de arhivare a documentelor,implicarea activă în activitatea zilnică a magazinului,protejarea imaginii firmei si evitarea declaratiilor daunatoare acesteia.
Responsabil de Managementul indicilor de productivitate(planificare periodică a cifrei de afaceri si a productivității,planificare si alocare sarcini angajati,indeplinirea/atingerea rezultatelor stabilite,informarea si școlarizarea angajaților cu privire la implementarea noilor proceduri,responsabil cu instructajele periodice de SSM/SU).
Pe lângă sarcinile obișnuite,îndeplinește si sarcini speciale necesare bunului mers al activității în magazin(deplasări la diferitele instituții ale statului,participări la ședințe,școlarizării,programe de formare profesională stabilite de angajator).

01.07.2017 - 31.12.2018

Departament: mlm / vanzari directe

Titlu Job: lucrator gestionar-sef tura

Responsabilitati:

In lipsa sefului de statie,indeplineste toate responsabilitatile care ii revin acestuia cu privire la personal si asigura circuitul documentelor de raportare si evidenta ale statiei.

01.11.2009 - 30.06.2017

Departament: mlm / vanzari directe

Titlu Job: lucrator gestionar-sef tura

Responsabilitati:

Supervizeaza si efectueaza operatiuni financiare specifice statiei distributie carburanti;dezvolta,promoveaza si monitorizeaza imaginea companiei pe piata,in relatie cu clientii statiei;identifica noi oportunitati de crestere a volumului de vanzari;cunoaste,comunica si implementeaza noile politici in statie;verifica stocurile,datele de valabilitate,intocmeste comenzi si receptioneaza marfa,cu scopul de a asigura functionarea eficienta a statiei.

01.10.2006 - 31.10.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrator comercial

Responsabilitati:

In fiecare dimineata intocmeam actele de inchidere ale zilei precedente(monetar,registru de casa,rapoartele specifice vanzarii carburantilor,borderou de predare a banilor catre banca).Receptionam marfa primita,intocmeam NIR-ul si o scoteam la vanzare,asezam marfa in raft si verificam termenul de garantie.Serveam clientii si pastram o legatura amiabila.Promovam produsele din statie prin intermediul diferitelor promotii organizate de firma.Pastram curatenia atat in spatiul destinat clientilor,respectiv magazin,curtea statiei(pompe,spatiul verde,zona pavaj)si grup sanitar,cat si in magazii.Realizam inventar saptamanal al marfurilor(magazin si carburanti).Incasam contravaloarea produselor cu bani cash,dar si cu OP-uri,carduri bancare,carduri de carburanti,bonuri valorice,etc.
Sef de statie-legatura buna bazata pe incredere.
Bonuri de masa,bonus din vanzari,asigurare.

01.06.2005 - 31.10.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: vanzator

Responsabilitati:

Receptionam marfa,verificam termen valabilitate,asezam rafturi,serveam clientii,pastram curatenie,participam la inventare.

studii

 

Facultati:

2005 - 2008 Facultate: Management Financiar Contabil,Contabilitate si informatica de gestiune la Universitatea Spiru Haret din Constanta.
2001 - 2005 Liceu / Școală profesională: Real la Grup Școlar Dimitrie Cantemir din Babadag.

Premii

Cursuri de satisfacere a clientului,desfasurate in cadrul firmei Rompetrol Downstream.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close