Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 09.08.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:05.10.2005

obiectiv

 

Manager Conturi Clienti si supraveghere operatiuni cu experienta extensiva in project management, negociere de contracte, respectare a bugetelor, implementare proceduri si dezvoltare de relatii business externe si interne. Utilizarea in mod eficient a resurselor, proceselor si relationarii in vederea maximizarii sigurantei si performantei pe parcursul desfasurarii proiectelor. Supravegherea cu succes a operatiunilor desfasurate pentru indeplinirea cerintelor, bugetare, subcontractare, training si prezentari in programare si proiecte complexe. Capabila de a directiona si lucra cu diveres echipe pentru a rezolva proiecte multiple si ample, cu respectarea termenelor limita si a bugetelor. Experienta in conducerea, oferirea de suport si gestionarea proiectelor de larga amploare in domenii multi-functionale si multi-culturale la nivel global. Abilitati excelente de comunicare si un istoric dovedit de colaborare eficienta in mediul de lucru. Detine si demonstreaza o abilitate unica de a depasi obstacole si de a atinge usor obiectivele de performanta.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Constructii / Instalatii, Publicitate, Administrativ / Logistica, Transport / Distributie, Achizitii, Import - export, Prelucrarea lemnului / PVC, Financiar / Contabilitate, Management

Oras de lucru: Iasi, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2017 - prezent

Departament: achizitii

Titlu Job: achizitii sef birou

01.01.2016 - 28.02.2017

Departament: management

Titlu Job: project manager

Responsabilitati:

–Realizarea obiectivelor operationale, financiare si de customer care pe termen scurt si lung. Asigurarea rezultatelor calitative ale proiectelor, inclusiv dezvoltarea bazei de furnizori prin utilizarea resurselor interne si externe
–Coordonarea si oferirea de suport pentru implementarea serviciilor in proiecte noi. Managementul eficient al solicitarilor din partea clientilor. Sortarea serviciilor de specialitate in functie de costuri, estimari si planificari.

01.05.2013 - 31.01.2016

Departament: achizitii

Titlu Job: vendor management - learning outsourcing vm; vendor management implementation & service improvement manager

Responsabilitati:

–Administrarea competenta a solicitarilor de solutii de training din partea clientului; colaborarea cu furnizori de training noi sau cunoscuti pentru a asigura efectivitatea in rezolvarea cerintelor clientului.
–Pozitionarea strategica in rol de contact principal, dezvoltarea de solutii si raportarea directa catre VP Global Learning.
–Managementul eficient al comenzilor, contractelor si facturilor. Colaborarea cu diverse departamente, incluzand L&D, achizitii, Vendor Management, Tehnic, Juridic, Financiar-Contabil.
–Identificarea recomandarilor de imbunatatire a proceselor impreuna cu clientul si departamentele interne pe masura implementarii solutiilor convenite si adaptarii procedurilor existente sau noi.
–Asigurarea planificarii in multiple aspecte pentru implementarea serviciilor de Vendor Management si coordonarea manageriala a centrului de competente globale, cu alinirea procedurilor si infrastructurii IT cu scopul standardizarii.

01.04.2011 - 31.05.2013

Departament: vanzari

Titlu Job: key account representative

Responsabilitati:

–Dezvoltarea procedurilor si identificarea de potentiali clienti pentru includerea in baza de date a informatiilor de contact; organizarea eficienta a agendei lunare de intalniri.
–Zilnic, prezentarea in medie a 8 oferte de print pe produs si negocierea ofertelor atat pentru companii mici cat si pentru companii de top pe piata romaneasca, stabilind totodata relatii stranse cu furnizorii si clientii.

01.03.2010 - 30.04.2011

Departament: vanzari

Titlu Job: area sales manager

Responsabilitati:

–Contactarea clientilor noi si existenti ai firmei in vederea atingerii si depasirii obiectivelor de vanzare pentru spatiul publicitar al revistei si al portalului online; negocierea a peste 40 de contracte pe luna, in colaborare cu departamentul juridic.

01.02.2009 - 31.03.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: area sales manager

Responsabilitati:

- Coordonarea echipei de vanzari in mod proactiv, supravegherea activitatii echipei si oferirea de suport si indrumare, cu evaluarea performantei in baza rapoartelor de vanzari.

01.07.2007 - 31.08.2008

Departament: vanzari

Titlu Job: key account manager

Responsabilitati:

-Comunicarea cu noi potentiali clienti, prezentarea ofertelor de publicitate in catalogul firmei de tip “pagini aurii” si negocierea contractelor, concomitent cu intretinerea si cresterea contractelor existente ale firmei.
-Implicarea in proiecte si participarea activa in intalniri cu managerii principali ai clientilor din industriile targetate, cu procesarea solicitarilor si a documentatiei aferente.

studii

 

Facultati:

2009 - 2011 Masterat: Managementul Proiectelor la Al. I. Cuza din Iasi.
2006 - 2009 Facultate: Economie la Al. I. Cuza din Iasi. Specializarea Management
2002 - 2006 Liceu / Școală profesională: Contabilitate la Colegiul Economic "Anghel Rugina" din Vaslui.

Premii

Atestat in Contabilitate, recunoscut de Ministerul Educatiei si Cercetarii
Training in vanzări şi managementul timpului (susţinut de Qipa, Bucureşti)
Urban driving skills Era 2009 - locul III categoria mare

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close