Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 28.03.1997

obiectiv

 

Calitățile de lider au fost aplicate și perfecționate încă de pe băncile școlii. Spirit organizatoric și experiență bună în managementul de proiect sau al echipei. Capacitatea de integrare în medii diferite, de a analiza și sintetiza informatiile, abilitatea de a transpune în practică bagajul teoretic. Experiență în traducerea articolelor, textelor specializate. Interacționez bine cu clienții. Am experiență în multiple domenii. Dacă m-aș fi caracterizat printr-un cuvânt ar fi: workaholic. Îmi place să mă confrunt cu cât mai multe probleme și greutăți, astfel încât să le rezolv iar la final să fiu mândră de succesul meu. Pentru mine succesul apare atunci cand performez și sunt satisfăcută de poziția mea, știind că munca depusă aduce valoare companiei, mie personal, cât și altor oameni.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Relatii publice, Marketing, Publicitate, Administrativ / Logistica, Cercetare - dezvoltare, Relatii clienti / Call center, Financiar / Contabilitate, Banci, Audit / Consultanta, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2019 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: accounts support officer

Responsabilitati:

Administrare conturi persoane fizice, suport telefonic colegilor din sucursalele ING. Contactarea clienților. Pe parcursul acestei poziții, am facut schimb de experiență în mai multe departamente cum ar fi pe persoane juridice,(MCSE) fizice (RAS)credite(Collection), analiză tranzacțională (Alert Handling).

01.03.2019 - 31.05.2019

Departament: banci

Titlu Job: ofiter bancar

Responsabilitati:

Oferirea de informații și consultanță clienților referitoare la produsele și serviciile bancare,
Consilierea clientelei,
Vânzarea de produse şi servicii precum şi operaţiuni de creditare retail.

01.05.2018 - 30.06.2018

Departament: traduceri

Titlu Job: traducator

Responsabilitati:

Traducerea textelor specializate, politice, juridice, sociale, militare din limba engleză- română, română- engleză, franceză- română, română- franceză.

01.03.2017 - 31.07.2018

Departament: traduceri

Titlu Job: traducator

Responsabilitati:

Pe parcursul acestei experiențe, am efectuat traduceri specializate (engleză-română/ română-engleză) din diferite domenii, precum (politic, informativ, juridic).
Tipul sau sectorul de activitate: Traducerea textelor specializate

01.03.2012 - 30.06.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrator comercial

Responsabilitati:

Comercializare produse
Inventariere
Întreținere depozit

studii

 

Facultati:

2018 - prezent Masterat: Științe politice la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din Bucharest.
2015 - 2018 Facultate: Limbi străine aplicate (franceza/engleza) la Universitatea de Stat din Moldova din Chișinău.

Premii

Certificari
Apr 2018 - Jul 2018: Traducator
- Participări la conferințe / simpozioane / workshop-uri naționale și internaționale, precum: ,,Arta vorbirii’’, ,, Journée de la Francophonie’’, ,, Anexarea Crimeei’’  ect, ;

- Coordonator de cercetare în cadrul conferinței ,, Heurs et malheurs du traducteur.Théorie et pratique de la traduction’’. Organisée par l'Antenne de Chișinău de l'Agence universitaire de la francophonie en ÉCO avec le Centre de Réussite Universitaire de l'Université d'État de Moldavie. Cercetarea s-a bazat pe analiza mai multor traduceri literale.
Traininguri
Mar 2018 - Jun 2018: Stagiu de practică- NATO
Desfășurarea stagiului de practică în cadrul Centrului de Informare si Documentare privind NATO în Moldova
Calificari
Jan 2017: Denumirile de branduri si produse ca mărci ale identității. Particularități de traducere/ Les noms de marques et de produits comme marqueurs identitaires. Les particularite de traductions./ Brand and product names as identity marks.Translation Particularities

Proiecte
Oct 2016 - Feb 2017: Projet de traduction Algérie-Moldova
Proiect intercultural dintre Republica Moldova și Algeria ( Projet de traduction Algérie-Moldova), care a durat 4 luni pe baza unor traduceri specializate din limba franceză-româna/română-franceză precum și araba-franceză/franceză-araba. Acest proiect m-a ajutat să înțeleg diferența dintre aceste doua culturi, societati și viziunele total diferite pe care oamenii și le conceptualizeaza.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close