Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 16.05.1994

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:06.06.2014

obiectiv

 

Persoana responsabila, calma, rabdatoare, atenta la detalii, cu spirit de echipa. Imi doresc sa lucrez alaturi de un colectiv unit.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Turism / Hotel staff, Telecomunicatii, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2015 - 31.07.2020

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: accounts receivable and billing officer

Responsabilitati:

Inregistrarea incasarilor pe baza extraselor bancare in sistemul de operare
Verificarea inregistrarii corecte a veniturilor in sistem (Banqueting & Cazare), atât din punct de vedere al corectitudinii calculului cât și a codurilor aferente fiecarui serviciu pe coduri de gestiune si de TVA
Intocmirea calculatiei si a facturii informative pentru fiecare eveniment/grup in parte având la bază documentele justificative (oferta, contract, act aditional, note de plata, BEO)
Emiterea facturilor fiscale (evenimente si grupuri, chirii, discounturi s.a.)
Verificarea zilnica a diverselor rapoarte privind sumele neincasate
Verificarea conform contractelor si inregistrarea facturilor emise catre agentiile externe (wholesalers) pe platformele dedicate
Verificarea si intocmirea situatiei pentru sumele neincasate (Credit Meeting)
Mentinerea legaturii cu clientii in vederea achitarii sumelor restante, cat si in vederea solutionarii situatiilor aparute
Intocmirea diverselor rapoarte solicitate in procesul de audit sau pentru activitatea zilnica
Verificarea și intocmirea fiselor de cont pentru clienti, in vederea confirmarilor de sold, in activitatea zilnica si audit
Gestionarea contractelor pentru grupuri/evenimente si verificarea lor (date client, corectitudine calcul eveniment/grup, respectare deadline achitare depozite, verificare eligibilitate persoane juridice) inainte de a fi aprobate de catre superiorul ierarhic
Pregatirea dosarelor cu documentele necesare actiunilor in instanta
Transmitere remindere si notificari clienti
Arhivarea documentelor
Asigurarea de suport echipei in vederea inchiderilor de luna (inventare, note protocol s.a.)
Asigurarea de suport echipei de Vanzari (calcul comisioane s.a.), Receptie (intocmire facturi proforme s.a.), Banqueting (calcul si reglare diverse corectii in sistem)

studii

 

Facultati:

2016 - 2018 Masterat: Facultatea de Business si Turism / Administrarea afacerilor la Academia de Studii Economice Bucuresti din Bucuresti.
2013 - 2016 Facultate: Economia Comertului, Turismului si Serviciilor la Universitatea Romano-Americana /Facultatea Economia Turismului Intern si International din Bucuresti.
2009 - 2013 Liceu / Școală profesională: Stiinte ale Naturii la Colegiul National Spiru Haret din Bucuresti.

Premii

Premii si Distinctii
Nov 2018: Employee of the month

Dec 2017: Young Leader Award

Jul 2016: Employee of the month

Calificari
Aug 2018: Brevet de Turism - Manager in Activitatea de Turism

Traininguri
Oct 2016 - Jan 2017: Amadeus Basic Functionalities Course

Certificari
Jan 2015 - Mar 2015: Certificat Absolvire Curs Contabilitate Financiara
Acest curs a fost unul intensiv alcatuit alternativ din parte teoretica (planuri de conturi, furnizori, clienti, stocuri s.a) cat si parte practica in softul SAGA. Cursuri de contabilitate financiara am urmat si in cadrul facultatii pe parcursul a doua semestre fiind materie de profil.
Nov 2014 - Dec 2014: Certificat Absolvire Curs Contabilitate Primara
Acest curs a fost alcatuit atat din parte teoretica (documente contabile) cat si parte practica in soft de contabilitate primara (ContaPro).Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close