Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 14.11.1993

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:11.11.2016

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Obiectivul meu principal pe termen scurt este acela de a mă integra intr-o poziție care sa mi-se potrivească, iar pe termen lung de a acumula experienta si a creste dn punct de vedere profesional.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2019 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: account manager/conversion desk

Responsabilitati:

Interacțiunea telefonică cu clienții, prezentarea ofertelor și convingerea lor sa își deschidă cont

01.01.2019 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: administrator

Responsabilitati:

Intocmirea documentelor necesare desfasurarii activitatii firmei, elaborarea documentatiei in domenuil SSM si PSI, identificarea de noi clienti, intocmirea de rapoarte de activitate, obtinerea autorizatiilor necesare, identificare de noi angajati

01.01.2017 - 31.01.2018

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: inspector de specalitate

Responsabilitati:

Intocmire rapoarte de activitate, elaborare de situatii statistice, mentine relatia cu clientii Nazarcea Grup, livrarea de documente solicitate de catre si pentru DGASPC Sector 1 , respectarea sarcinilor stabilite de superiorul ierarhic

01.07.2015 - 31.08.2015

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

In perioada iulie- august 2015 am efectuat un stagiu de practica in domeniul admnistratiei publice in cadrul primariei din localitatea de provenienta.

studii

 

Facultati:

2016 - 2018 Masterat: administratie si politici publice in Uniunea Europeana la Facultatea de administratie si afaceri, Universitatea din Bucuresti, Bucuresti din București.
2013 - 2016 Facultate: Administrate si Afaceri-Administratie Publica la Universitatea din Bucuresti din Bucuresti. in prezent sunt student la programul de master al facultatii de Admnistratie si Afaceri , sectia Administratie si Poltci Publice iin Uniunea Europeana.

Premii

Calificari
Oct 2018: Inspector în domeniul securității și sănătății în muncă

Sep 2018: Tehnician în silvicultură

Conferinte
Jan 2015 - Jan 2015: ,, cum sa iti construiesti o cariera de succes in audit si contabilitate,,
Participare activa la evenimentul ,, cum sa iti construiesti o cariera de succes in audit si contabilitate,, Sinaia 2015
Certificari
Feb 2013 - Aug 2013: Program de educatie Manageriala
In anul 2013 am absolvit un curs de educatie Manageriala, care a avut o durata de 6 luni, si pe parcursul caruia am abordat teme precum Management strategic, financiar, de proiect, initiere IT pentru afaceri , Plan de afacere.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close