Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 31.10.1988

Permis conducere:  Cat.B,, Data obtinerii:01.08.2015

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sunt un om norocos din toate punctele de vedere: am o familie frumoasă, un copil minunat, prieteni calzi și sinceri, colegi dedicați, capabili și buni coechipieri, fac lucrurile care îmi plac și îmi aduc satisfacții. Optimismul și pozitivismul sunt trăiri care mă însoțesc permanent în viața personală și în activitatea profesională, făcând din mine un om motivat și plin de speranță. Un avantaj incontestabil pentru cariera mea îl constituie faptul că am avut și am aproape oameni care m-au ajutat și mă ajută să evoluez, să îmi doresc mai mult și să nu renunț atunci când apar obstacole. Domeniile de activitate în care am căpătat experiență de-a lungul timpului sunt:  auditul intern în cadrul sectorului public și  sistemul de control intern managerial implementat și dezvoltat la nivelul entităților publice. Aceste arii de activitate sunt în continuare în sfera mea de interes și încerc să-mi dezvolt constant competențele pentru a putea să diseminez în rândul celor interesați, informații care să îi sprijine în derularea propriilor activități. Consider că următorul motto este cel mai potrivit pentru a evidenția poziția pe care o am și o voi avea întotdeauna în fața oamenilor pe care îi întâlnesc: „Valoarea unui om rezidă în ce dă el, nu în ceea ce este capabil să primească.” (Albert Einstein) Altfel spus, vă aștept cu drag la programele de pregătire profesională pentru care voi asigura rolul de formator, în scopul bine definit de a împărtăși concepte, teorii, practici și idei care să ne susțină tuturor dezvoltarea profesională.

Salariu: 5.500,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time, Internship / Voluntariat

Departament: Marketing, Inginerie, Traduceri, IT Software

Oras de lucru: Bucuresti, Cluj-Napoca, Targoviste, Gaesti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2019 - 31.01.2020

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

Asistent Mangaer magazin restaurant

01.08.2018 - 31.07.2019

Departament: automatizari

Titlu Job: designer

Responsabilitati:

DESIGNER

01.02.2017 - 28.02.2018

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: industrial mechanical inginer

Responsabilitati:

GRIRO este un brand global de înaltă calitate în proiectarea și fabricarea de echipamente de înaltă presiune și schimbătoare de căldură pentru petrol și gaze, produse chimice, petrochimice, rafinare de petrol, energie și îngrășăminte și alte industrii conexe.

01.05.2015 - 31.05.2019

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: social assistant - arabic speaker

Responsabilitati:

Organizare și participare la activități de acomodare culturală, socio-educative și reacreationale pentru grupul ținta, respectiv copil și tinerii sub 26 de ani beneficiari ai unei forme de protective și străini cu ședere legală;

- planificare activităților de acomodare culturală socio- educative și recreaționale pentru grupul ținta alături de membrii echipei de proiect.

- Intermedierea relație între grupul ținta, echipei de proiect instituiți publice și private, inclusiv actori din societatea civilă cu responsabilități si relevant pentru procesul de integrare locală al grupului ținta ( copii și tineri)

01.07.2013 - 31.07.2019

Departament: traduceri

Titlu Job: taraducator limba araba

Responsabilitati:

fonduri european finanțate din inspectoratul General pentru Imigrări si

Organizare și participare la activități de acomodare culturală, socio-educative și reacreationale pentru grupul ținta, respectiv copil și tinerii sub 26 de ani beneficiari ai unei forme de protective și străini cu ședere legală

01.03.2013 - 31.03.2014

Departament: banci

Titlu Job: operator data

Responsabilitati:

- Verificarea corectitudinii adreselor din baza de date;
- Contactarea personelor de contact si confirmarea telefonica a adreselor;
- Introducerea/modificarea informatiilor in baza de date;
- Raportarea listei cu adresele incomplete catre Directorul Operational;
- Respectarea procedurilor interne.

studii

 

Facultati:

2013 - 2018 Facultate: Echipamente pentru procese de industriale la Universitate politehnica din București din București. Absolvit
2009 - 2010 Facultate: INGINERIE MEDICALA la UNIVERSITATE OF AJMAN din AJMAN - Emiratele Arabe Unite.
2004 - 2006 Liceu / Școală profesională: Științific la AL RISALA INTERNATIONAL AMERICAN SCHOOL din RIYADH - SAUDI ARABIA.

Premii

Traininguri
Jul 2017 - Sep 2017: GRIROPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close