Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 25.08.1984

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:13.11.2002

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

AGENT VANZARI,SOFER DISTRIBUITOR,FIRME DE PROTECTIE SI PAZA,SECURITATE HOTELURI, MUNCITOR NECALIFICAT STRAINATATE

Salariu: nespecificat

Beneficii: MASINA DE SERVICIU SI UN PROGRAM DE MAXIM 12 ORE/ZI.ORASUL IN CARE AS DORI SA LUCREZ ESTE BRASOV SI/SAU IN IMPREJURIMI

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Administrativ / Logistica, Paza si protectie / Militar, Turism / Hotel staff, Productie, Transport / Distributie, Achizitii, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Brasov, Sacele

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2020 - prezent

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: inspector securitate

Responsabilitati:

Coordonez un nr de 80 de oameni din 16 obiective, am în subordine agenți securitate,șefi tură și dispeceri. Ma ocup de instruirea și verificarea lor, de planificarea lor în serviciu de relația cu beneficiarul și organele statului. ÎMPREUNĂ cu echipa ducem la îndeplinire toate sarcinile de servici.

01.01.2020 - 31.07.2020

Departament: protectia mediului

Titlu Job: sef echipa intertinere cale si sofer cat.b 3,5 tone

Responsabilitati:

FIRMA COMPREST SA. SE OCUPA CU SALUBRIZAREA SI RECICLAREA DESEURILOR MENAJERE SI STRADALE IN ORASUL BRASAOV. CA SEF DE ECHIPA AM IN SUBORDINE UN NR DE 10-15 MUNCITORI,NE OCUPAM CU INTRETINERA,MATURAREA SI SPALAREA STRAZILOR,TROTUARELOR,RIGOLELOR SI STATILOR RATB LA FEL SI A STAZILOR PIETONALE (EX. REPUBLICII,PIATA SFATULUI).TOT ODATA NE OCUPAM SI DE GOLIREA SI SPALAREA COSURILOR STRADALE SI A STRANGERII SACILOR PLINI REZULTATI DIN STRANGEREA GUNOIULUI. ACTIVITATEA O DESFASOR IN CARTIERELE CENTRU,SCHEI,RACADAU SI POIANA BRASOV.NE OCUPAM CU SUCCES DE SALUBRIZAREA STRAZILOR SI TROTUARELOR LA SPECTACOLELE SI ACCTIVITATILE CULTURALE ORGANIZATE IN PIATA SFATULUI SI POIANA BRASOV. IN ACEASTA PERIOADA AM CONDUS SI MASINILE SOCITATII DUBE DE 3,5 TONE FOLOSITE LA STRANGEREA GUNOIULUI FARA INCIDENTE.ACTIVITATEA DE SOFER AM FACUTO IN PARALEL CU FUCTIA DE SEF ECHPA PE MERCEDES SPLINTER 3,5 TONE.

01.05.2019 - 31.01.2020

Departament: protectia mediului

Titlu Job: sef echipa si sofer categoria b 3,5 tone

Responsabilitati:

FIRMA SC BRAI- CATA SRL SE OCUPA CU SALUBRIZAREA SI RECICLAREA DESEURILOR MENAJERE SI STRADALE.
CA SEF DE ECHIPA AM IN SUBORDINE UN NR DE 12-15 MUNCITORI,NE OCUPAM CU INTRETINERA,MATURAREA SI SPALAREA STRAZILOR,TROTUARELOR,RIGOLELOR SI STATILOR RATB LA FEL SI A STAZILOR PIETONALE (EX. REPUBLICII,PIATA SFATULUI).TOT ODATA NE OCUPAM SI DE GOLIREA SI SPALAREA COSURILOR STRADALE SI A STRANGERII SACILOR PLINI REZULTATI DIN STRANGEREA GUNOIULUI. ACTIVITATEA AM DESFASURATO IN CARTIERELE CENTRU,SCHEI,RACADAU SI POIANA BRASOV.NE-AM OCUPAT CU SUCCES DE SPECTACOLELE SI ACCTIVITATILE CULTURALE ORGANIZATE IN PIATA SFATULUI INCLUSIV LA CERBUL DE AUR UNDE AM FOST FELICITATI PENTRU PROFESIONALISM.
IN ACEASTA PERIOADA AM CONDUS SI MASINILE SOCITATII DUBE DE 3,5 TONE FOLOSITE LA STRANGEREA GUNOIULUI ATAT CU SISTEM HIDRAULIC CAT SI PLATFORME FARA INCIDENTE.ACTIVITATEA DE SOFER AM FACUTO IN PARALEL CU FUCTIA DE SEF ECHPA PE PEUGEOT BOXER SI MERCEDES SPLINTER 3,5 TONE.

01.05.2019 - 31.07.2019

Departament: transport / distributie

Titlu Job: sofer categoria b transport persoane la aeroport

Responsabilitati:

Am lucrat pe un Mercedes 7 plus 1 facand curse regulate Brasov aeroport Otopeni,preluand oamenii de la domiciliu,oferindule un transport sigur si intru mediu de lux pina la aeroport. Serviciile oferite de compania , fie de transfer sau de inchirieri auto cu sofer, asigura transportul cu o flota de masini cu prestigiu si un personal extrem de profesionist ce furnizeaza clientului confort si siguranta.
Cateva autoturisme din flota companiei sunt: Mercedes Benz Vito, Mercedes Benz V Klasse, Mercedes Benz E Klasse, BMW seria 5 X drive, Toyota Avensis Combi, Mercedes Benz V Class, Mercedes Benz E Class, Mercedes Benz S Class, Toyota RAV 4, Skoda Superb.

01.07.2016 - 31.05.2019

Departament: achizitii

Titlu Job: agent cumparari ,sofer duba 3,5 t

Responsabilitati:

FIRMA SE OCUPA DE RECICLAREA DE PET,HDPE,PP,CARTON-HARTIE,STICLA,FOLIE ,LADITE,DOZE,ETC... RESPONSABILITATI; MERSUL PE TEREN PENTRU ACHIZITIONAREA DE RECICLABILE,VERIFICAREA MARFII INAINTE DE ACHIZITIONARE,STABILIREA PRETULUI INAINTE DE ACHIZITIE,INTOCMIREA DOCUMENTATIEI IN MOMENTUL ACHIZITIONARII (AVIZ DE INSOTIRE A MARFII,FACTURA,CHITANTA,ANEXA 3).DE LA ANGAJARE, AM CONDUS UN FORD TRANZIT 3.5 T CU PRELATĂ, FOARTE ÎNALTĂ ȘI UN IVECO DAILY 3.5 T CU ABROL,( CU CÂRLIG,CARE RIDICĂ CONTAINERELE CU PLASĂ ).FĂRĂ ACCIDENTE.

01.11.2012 - 30.06.2016

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: director coordonator

Responsabilitati:

AM IN SUBORDINE UN NR DE 80 DE AGENTI,DISPECERI,SEFI TURA SI SEFI OBIECTIV,DIN 20 DE OBIECTIVE,MENTIN O RELATIE BUNA CU BENEFICIARUL SI CU ORGANELE ABILITATE(POLITIE)COORDONEZ ACTIVITATEA,CONTROLEZ,PLANIFIC AGENTII FAC PONTAJE SI CONTROALE IN OBIECTIVE.CUNOSTINTE OPERARE PC SI SISTEME TEHNICE DE SECURITATE,CAPACITATE DE ADAPTARE PENTRU SITUATILE APARUTE.
INDEPLINIREA TUTUROR SARCINILOR DE SERVICI
SEFI IERARHICI
MASINA DE SERVICI,TELEFON SERVICI,DEZVOLTARE PROFESIONALA.

28.10.2009 - 09.11.2012

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: sofer agent interventie

Responsabilitati:

INSOTIRE TRANSPORT VALORI.INTERVENTI LA BUTOANE DE PANICA SI EFRACTIE LA OBIECTIVE

Realizari:

am intervenit ferm si la timp la toate alarmele primite

05.06.2005 - 01.06.2009

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: sef formatiune paza si ordine: (sef obiectiv,sef zona)

Responsabilitati:

PAZA SI ORDINEA LA OBICTIVUL SELGROS CASH&CARRY,AVAND IN SUPRAVEGHERE ACTIVITATEA INFRACTIONALA(FURTURI DETERIORARI ALE PRODUSELOR).

Realizari:

AM IN SUBORDINE UN NUMAR DE 75 DE ANGAJATI(AGENTI PAZA, DISPECERI ,SEF TURA,SEF OBIECTIV),IMPREUNA CU CARE ,IN ULTIMUL AN DE ZILE,AM DIMINUAT RATA FURTURILOR DE PRODUSE,ASIGURAREA PRODUSELOR,PLANIFICAREA AGENTILOR SI INSTRUIREA LOR.

01.04.2004 - 01.03.2006

Departament: transport / distributie

Titlu Job: sofer distribuitor

Responsabilitati:

distribuirea produselor de panificatie la un lant de societati colaboratoare

studii

 

Facultati:

1999 - 2003 Liceu / Școală profesională: Studii: LICEU PROFIL INFORMATICA (DIPLOMA DE ABSOLVIRE A LICEULUI) la LICEUL AUREL VIJOLI din FAGARAS. ATESTAT PROFESIONAL IN TEHNICI DE CALCUL.(2003), AESTAT AGENT PAZA SI ORDINE (2006).

Premii

ATESTAT PROFESIONAL IN TEHNICI DE CALCUL(DIPLOMA DE ABSOLVIRE A LICEULUI). AESTAT AGENT PAZA SI ORDINE (2006).

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close