Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 15.11.1985

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Sunt o persoana motivata, flexibila, responsabila, capabila sa contribui la indeplinirea obiectivelor de business stabilite de echipa manageriala a companiei orientandu-mi energiile spre profesionalism și performanța, ce doresc sa lucrez pe termen lung in cadrul departamentului juridic/resurse umane, sau similar. intr-un ambient placut si motivant care sa trezeasca dorinţa de implicare maxima a angajaților la construirea/dezvoltarea relatiilor generatoare de profit, la imbunatatirea imaginii companiei in teritoriu astfel incat clientii/colaboratorii sa-si doreasca parteneriatul cu noi timp indelungat .

Salariu: 500,00 USD / luna

Beneficii: - asigurat telefon,laptop si transport, - bonuri de masa, prime de vacanta si de sarbatori

Tip job: Part time, Full time

Departament: Imobiliare, Juridic, Resurse umane / Psihologie, Administrativ / Logistica, Relatii clienti / Call center, Banci

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2018 - 30.06.2018

Departament: marketing

Titlu Job: 0perator prin telefon

Responsabilitati:

Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web și activități conexe

studii

 

Facultati:

2008 - 2010 Masterat: DREPTUL AFACERILOR la UNIVERSITATEA ROMANO-AMERICANA din BUCURESTI. Programul pregateste specialisti cu inalta calificare capabili sa:
a) promoveze valorile statului de drept, prevazute in reglementarile juridice in vigoare sau in curs de promulgare ;
b) raspunda printr-un comportament eficient, cerintelor actuale si de perspectiva ale mediilor economic si social economic aflate intr-o permanenta dinamica, urmare armonizării legislației interne cu legislația U.E;
c) reglementeze relatiile care apar in legatura cu :
• dobandirea, mentinerea si incetarea calitatii de intreprinzator ;
• activitatea de intreprinzator si obtinerea de profit ;
• autoritatile publice si persoanele care au calitatea de intreprinzator.
2004 - 2008 Facultate: DREPT la UNIVERSITATEA ROMANO-AMERICANA din BUCURESTI. Facultatea pregateste specialisti cu reale competente in promovarea valorilor democratice ale statului de drept si adaptarea profesionala la noile cerinte impuse de dezvoltarea sociala actuala, ce vor participa in mod direct la realizarea actului de justitie, la reformele impuse de integrarea Romaniei in Comunitatea Europeana.
Programul pregateste specialisti in promovarea valorilor democratice ale statului de drept, la reformele impuse de integrarea Romaniei in Comunitatea Europeana si adaptarea profesionala la noile cerinte impuse de dezvoltarea sociala a statului, ce vor participa in mod direct la realizarea actului de justitie,
2000 - 2004 Liceu / Școală profesională: REAL / MATEMATICA-INFORMATICA la LICEULTEORETIC EUGEN LOVINESCU din BUCURESTI. Programul asigura notiuni de cultura generala, pentru profilul real, matematica - informatica.

Premii

Traininguri
Feb 2014: PERSONAL & SPIRITUAL DEVELOPMENT
Obiectivul acestui curs, este acela de a te determina să nu îţi pierzi niciodată speranţa, să înţelegi că ai forţă potentială mai mare decât crezi, să cutezi să fi ceea ce doreşti să fi şi vei putea fi, să nu accepţi niciodată răspunsul nu, să elimini cuvintele “lipsă”, “pierdere”, “limitare” din vocabularul tău şi să combaţi stresul de zi cu zi.
Oct 2013: LIMBAJUL NONVERBAL
Este o formă principală de intelegere a limbajului corpului, prin observarea modurilor de comportare, comunicare in negociere, ce poate sprijinii, contrazice sau chiar substitui comunicarea verbală. Cine doreşte să observe trebuie să fie tolerant si fara emotii.
Jul 2013: ARTA DE A NEGOCIA
Este o metoda de intercomunicare umana, între doi sau mai multi parteneri în vederea realizării unei întelegeri. Negocierea este arta de a spune"NU",partenerii ramanand cu sentimentul ca au realizat maximul din ceea ce si-au propus initial.Succesul negocierii este dat de corectitudinea propriilor propuneri, dar si de capacitatea de a anticipa presupunerile partenerilor
Jul 2013: SECRETUL SUCCESULUI
Este o adevarata stiinta, de descoperire, testare si antrenare a calitatilor mentale, ce ne da informatia si cunostintele de care avem nevoie pentru a ajunge acolo unde dorim în viata. Succesul are un secret, de a invata sa respectam si sa lucram cu legile atractiei in viata noastra,
Apr 2012: GRAFICA PUBLICITARA
Cursul dezbate functiile, instrumentele de baza si functii mai complexe de editare foto si utilizarea celor mai recente instrumente aparute in programe de prelucrare si creatie grafica pe calculator, machetarea si pregatirea fisierelor pentru tipar
Feb 2012: INSPECTOR RESUSE UMANE
Cursul cuprinde teme despre, legislatia in vigoare cu privire la securitatea si sanatatea in munca, drepturile si obligatiile angajatilor si ale angajatorului, accidente de munca, instruirea personalui, intucmirea si gestionarea documentelor de evidenta a personalului, metodologia de întocmire şi completare a registrului general de evidenţă a salariaţilor (REVIZAL) .
Jul 2000: PERFECTIONARE UTILIZAREA CALCULATOARELOR
Cursul asigura nivelul de pregatire pentru sistemele de operare cunoscute, cu o foarte extinsa recunoastere pe piata internationala a muncii, pentru profesionisti cu competente MicrosoftPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close