Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 25.09.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.10.2007

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Productie, Inginerie

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2017 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: Șef secție finisare

Responsabilitati:

Punctul de lucru Iasi al SC Greenfiber INT.SA are ca sector de activitate, productie de fibra poliesterica (PSF) cu finete cuprinsa intre 1,3dtex si 17dtex din materie prima reciclata (PET).

-Identificarea neconformitatilor, analiza cauzelor aparitiei acestora, stabilirea si aplicarea masurilor corective/preventive;
-Optimizarea/simplificarea proceselor de productie a celor doua linii de finisare.
-Stabilirea parametrilor de fabricatie in conformitate cu cerintele beneficiarului;
-Interventie directa pentru remedierea unor eventuale avarii, in scopul repunerii in functiune a instalatiilor in cel mai scurt timp.
-Asigurarea desfasurarii procesului de productie in conditii de siguranta;
-Control activitate de productie a personalului tehnic si de executie din cele 3 schimburi;
-Organizarea si asigurarea predarii semifabricatelor si productiei realizate, cantitativ si sortimental, cu respectarea normelor in vigoare.
-Gestionare si intocmire documente specifice activitatii sectiei (bilanturi, consumuri, stocuri, planificari productie, revizii s.a.)

01.04.2012 - 28.02.2017

Departament: inginerie

Titlu Job: sef schimb

Responsabilitati:

Ca Sef Schimb, am desfasurat activitatea in ambele sectii de productie: Filare si Finisare, coordonând echipe formate din 45, respectiv 25 de oameni.
- intocmirea graficelor lunare de lucru pentru personalul din subordine;
- repartizarea oamenilor pe locuri de munca si trasarea sarcinilor pe tot parcursul timpului de lucru;
- dezvoltarea echipei;
- monitorizarea permanentă a producției și intervenție promptă în caz de staționari pentru a repune liniile în funcțiune în cel mai scurt timp;
- reglarea si monitorizarea parametrilor liniilor conform fișelor tehnice de producție.
- instructaj periodic SSM și SU.
- răspundere exclusivă asupra calității semifabricatelor produse în timpul schimbului.
- întocmirea documentației specifice. ș.a.

01.01.2012 - 30.04.2012

Departament: specialisti / tehnicieni

Titlu Job: inginer chimist gr.iii

01.10.2007 - 31.12.2011

Departament: specialisti / tehnicieni

Titlu Job: tehnician chimist

Responsabilitati:

asigurarea materialelor didactice necesare cursurilor şi lucrărilor practice (reactivi chimici, planşe, instrumente, aparatură) la disciplina de Oenologie; preluarea şi prelucrarea bazelor de date în vederea calculului statistic; prelevarea de probe de vin si analiza acestora fizico-chimica completa; participarea prin activităţi specifice la lucrările de cercetare ştiinţifică din cadrul disciplinelor;

studii

 

Facultati:

2006 - 2012 Facultate: Inginerie chimica/specializare Inginerie Macromoleculara la Univ. "Gh. Asachi"/ Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului din Iasi.
2002 - 2006 Liceu / Școală profesională: Protectia mediului la Colegiul Tehnic "Dimitrie Ghika" din Comanesti/Bacau. Atestat profesional "Tehnician in protectia mediului"

Premii

Calificari
Sep 2014: Specialist în Sănătate și Securitate a Muncii

Voluntariat
Oct 2008 - Oct 2017: tehnoredactare
tehnoredactare, editare grafică, construirea figurilor chimice pentru o serie de lucrări științifice și cărți de specialitate în colaborare cu Academia Română.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close