Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 28.11.1991

Permis conducere:  Cat.B,, Data obtinerii:01.04.2010

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sunt o persoană ambițioasă, dornică să înțeleg și să învăț lucruri noi. Mă pasionează să aflu modul de funcționare a dispozitivelor întâlnite și îmi place să descopăr munca ce se ascunde în spatele acestora.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: IT Software, IT Hardware

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2016 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: Șef punct lucru

Responsabilitati:

Coordonarea, organizarea și evaluarea activității logistice, auto și administrative, în scopul îndeplinirii
obiectivelor stabilite de către managementul societății; întocmirea de rapoarte și verificarea rapoartelor
de activitate și gestiune a subordonaților; asigurarea unei bune desfășurări a activității subordonaților la
nivelul întregii regiuni deservite(CJ, SM, MM, SJ, BH).

01.05.2014 - 31.07.2015

Departament: specialisti / tehnicieni

Titlu Job: tehnician electromecanic

Responsabilitati:

Diagnosticare și reparație automate de cafea și snack de tip vending; mentenanță, întreținere și calibrări
automate; instalare și setare automate în locații; intervenții tehnice în regim curent și de urgență.

studii

 

Facultati:

2011 - 2016 Facultate: Mecanica fina si nanotehnologii la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca din Cluj Napoca.
2010 - 2011 Facultate: Informatica la UBB Cluj din Cluj Napoca. Studii neterminate
2006 - 2010 Liceu / Școală profesională: Desenator tehnic in constructii si instalatii la Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" din Cluj Napoca.

Premii

Proiecte
Jun 2020 - Dec 2020: TheUsersManuals.com - much easier to be a user
Pe scurt, această aplicație web este o "bibliotecă" vastă care oferă posibilitatea de a descărca sau citi diferite manuale de utilizare direct din browser sau chiar putând fi instalată pe dispozitiv, deoarece este o aplicație "Progressive Web App".
Ideea acestui proiect mi-a venit întâmplător, când căutam un manual de service pentru un automat de cafea. Din curiozitate, am început să fac o analiză de rating a site-urilor din această nișă. Surprins fiind de rezultatul analizei și din dorința de a mă autoprovoca și de a învăța lucruri noi într-un domeniu care mă interesează și mă pasionează, am început schițarea proiectului. Pasul inițial a fost proiectarea unei baze de date (MySql), urmată de implementarea aplicației de back-end în Java cu Spring Boot. În dezvoltarea ei am apelat la librării ajutătoare, precum: IText 7 Core și Apache PDFBox pentru editarea și personalizarea fișierelor PDF; Java Jwt pentru creare de "token-uri" în vederea securizarii aplicației; Spring Boot Starter Mail pentru trimiterea de email-uri; Ehcache pentru "cache"; Lombok pentru un cod mai curat și ușor de citit; etc. Următorul pas a fost crearea aplicației de front-end, pe care inițial am dezvoltat-o cu ajutorul tehnologiilor ReactJS, CSS/SASS și HTML, dar din motive "SEO" am decis să o convertesc în Next.js. Librăriile ajutătoare pe care le-am utilizat sunt: Axios pentru a gestiona apelurile către back-end; Bootstrap pentru o structurare mai ușoară a elementelor în pagină; React-Pdf pentru a încorpora fișierele PDF în pagină; React-Google-Recaptcha pentru a implementa reCaptcha; Qrcode.React pentru a genera coduri QR; etc. Pentru acest proiect mi-am fixat ca obiectiv final actualizarea automată a bazei de date cu manuale de utilizare, direct de la producători.
Link: https://theusersmanuals.com/
Sep 2019 - Jan 2020: VendBlue - Android application for communication with Vending Machines
Această aplicație este de fapt o variantă îmbunătățită a proiectului anterior (Eva-Dts Analyser), în care am adăugat și posibilitatea de a descarca codul Eva-Dts prin intermediul unui adaptor serial Bluetooth RS-232, sub protocolul Dex-Ucs. Pentru dezvoltarea aplicației am utilizat Android Studio cu limbajul de programare JAVA.
Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vendBlue.ddcmp_blue&hl=ro&gl=US
Mar 2018 - Sep 2018: Eva-Dts Analyser (Android app - convert EVA-DTS code to human code)
Scopul acestei aplicații Android este de a converti un cod generat de vending machine (distribuitoare automate de produse) sub standardul Eva-Dts (European Vending Association Data Transfer Standard) într-un raport privind vânzarile, erorile și alte informații legate de automatul respectiv. Pentru dezvoltarea aplicației am utilizat Android Studio cu limbajul de programare JAVA.
Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.evadts.aknesol.evadts&hl=ro&gl=US
Certificari
Jan 2017 - Jan 2017: Curs Java avansati (versiunea online)
Curs Java avansati (versiunea online) pe platforma Lec-Academy.
Dec 2016 - Dec 2016: Curs Java incepatori (versiunea online)
Curs Java incepatori (versiunea online) pe platforma Lec-Academy.
Sep 2016 - Nov 2016: Java Course - Level 1 (Beginner)
Curs online de inițiere în limbajul de programare Java cu certificat acordat de Azimut Vision.
Hobby-uri
Electronica, Robotica, IoT, Arduino, DIY, GrădinăritPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close