Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 04.12.1970

Permis conducere:  Cat.C, Data obtinerii:01.09.1991

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Dezvoltarea unei cariere intr-o companie dinamica.

Salariu: 2.500,00 USD / luna

Beneficii: Masina, telefon, notebook, apartament, stimulente pentru indeplinirea obiectivelor.

Tip job: Full time

Departament: Management

Oras de lucru: Bucuresti, Cluj-Napoca, Deva, Petrosani, Timisoara, STRAINATATE

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2017 - 31.12.2018

Departament: management

Titlu Job: Șef serviciu tehnic investiții

01.12.2016 - 30.11.2017

Departament: management

Titlu Job: inginer Șef reparații

Responsabilitati:

Coordonarea activității de reparații, atelier mecanic, serviciul producție, etc.

01.09.2015 - 30.11.2016

Departament: management

Titlu Job: inginer Șef tehnic investiții energie

Responsabilitati:

Coordonare activităților de investiții, modernizări din cadrul direcției de energie a Societății COMPLEXUL ENERGETIC HUNEDOARA SA

01.08.2013 - 31.08.2015

Departament: management

Titlu Job: consilier de specialitate

Responsabilitati:

Dupa finalizarea procesului de fuziune, ca urmare a angajamentelor Romaniei cu organismele financiare internationale FMI, BM si CE, SC COMPLEXUL ENERGETIC HUNEDOARA SA intră in procesul de privatizare. In acest sens am fost desemnat ca reprezentant al societatii în comisiile de privatizare. In acest sens am condus comisia de selectie a cosultantului juridic(Bostina si Asociatii), care a asistat societatea in procesul de selectie a consultantului de privatizare(consorțiul format din Deloitte Internatinal împreună cu Musat si Asociatii).

01.11.2012 - 31.08.2013

Departament: management

Titlu Job: director general adjunct

Responsabilitati:

SC COMPLEXUL ENERGETIC HUNEDOARA SA(CEH) este o societate care activeaza in sectorul enrgetic, care produce energie electrica si termica in sistem integrat cu productia de huila. Societatea detine o cota de piata de aproximativ 5% si un numar de aproximativ 7000 de salariați.
SC COMPLEXUL ENERGETIC HUNEDOARA SA a rezultat prin fuziunea termocentralelor Mintia si Paroșeni, urmată de fuziune prin absorbție a SOCIETAȚII NAȚIONALE A HUILEI (SNH).
In calitatea mea, in afara de inlocuirea directorului general in absenta acestuia, coordonam activitatea de investitii, modernizare si stategia de dezvoltare a societatii. In aceasta calitate am avut de negociat cateva contracte de investitii dintre care cel mai important a fost cel de conformare la cerintele de mediu ale termocentralei de la Paroseni, cu o valoare de 63,5 mil Euro. O altă activitae de menționat, pe care am demarat-o si coordonat-o, a fost cea de valorificare a produselor rezultate din procesul de productie, respectiv cenusa si gips.

01.04.2009 - 30.11.2012

Departament: management

Titlu Job: director general

Responsabilitati:

REVA Simeria este o societate comerciala cu tradiție in reparația de material rulant, inființată incă din anul 1869, Azi este o societate privată și se prezintă ca cel mai important actor pe piața de profil, având un numar de 700 de salariați.
In conditiile crizei economice, a reducerii activitatii generale de transport feroviar cu mai mult de 50 %, a intrarii in insolventa a multor societati de profil si a reducerii cifrei de afaceri cu 30%, inca din primul an la conducerea societății, am realizat un profit mai mare cu 50% decat cel realizat in anul anterior. În anii urmatori, datoruta măsurilor luate, atat cifra de afaceri, cât și profitul s-au indexat cam cu același procent(50%).

01.04.2008 - 31.03.2009

Departament: management

Titlu Job: director

Responsabilitati:

Dupa restructurarea sistemului energetic în anul 2000, CONEL s-a divizat în mai multe entități. Unul dintre producătorii de energie rezultați a fost SC TERMOELECTRICA SA. Aceasta societate cu capital de stat avea în componență 4 sucursale, printre care și SE PAROȘENI.
Sucursala Paroșeni avea aprox. 400 de salariați. În perioada petrecută la conducerea acesteia s-au produs peste 1 mil. MWh, sucursala fiind cea mai importanta in cadrul SC TERMOELECTRICA SA.

01.09.2004 - 30.04.2008

Departament: management

Titlu Job: director

Responsabilitati:

SC ALMASERV SA - VULCAN este o societate a consiliului local având ca obiect de activitate salubrizare, întretinere spații verzi, transport și depozitare deșeuri, lucrări de construcție și amenajări, gestionarea locuințelor din fondul locativ. Societatea are un numar de 130 de angajați și își desfașoara activitatea în baza contractului de concesiune a serviciilor de gospodărie cu Primăria Municipiului Vulcan.
La preluarea societații aceasta avea grave probleme financiare, salarii neachitate de mai multe luni, datorii la bugetul statului și la furnizori. În următorii ani societatea a încheiat exercițiile financiare cu profit, și-a triplat cifra de afaceri - menținând același numar de personal s-a dotat astfel încât să presteze servicii de calitate.

01.12.2000 - 30.09.2004

Departament: management

Titlu Job: director

Responsabilitati:

SC LUGOJA SELECT SERVICE SCS era dealer autorizat Automobile Dacia. Obiectul de activitate al societății consta în reparații auto, vanzari automobile noi și piese auto și având un număr de 35 de salariați. Am preluat conducerea societății odată cu schimbarea acționariatului societății. În acel moment societatea avea grave probleme financiare, în sensul că existau datorii mari la bugetul statului și la furnizori - în special către Automobile Dacia SA, existând pericolul rezilierii contractului de dealer.
Am organizat și dezvoltat activitatea societății astfel încât dupa 4 ani cifra de afaceri era mai mare de 10 ori, castigand mai multe concursuri de vânzări organizate de producător în rețeaua de dealeri.

studii

 

Facultati:

2006 - 2008 Masterat: Politici Publice și Dezvoltare Locală la UNIVERSITATEA PETROSANI - SNSPA BUCURESTI din Petrosani. La Universitatea Petroșani s-a facut pentru 1 an un master împreună cu SNSPA București, dedicat celor care doreau să aprofundeze cunoștințele în domeniul administrației locale și a politicilor publice. Cursurile au fost predate de profesori renumiți ai SNSPA: Alfred Bulai, Cristian Pârvulescu, Bogdan Iancu ș.a.
1989 - 1999 Facultate: TCM - Ingineria și Managementul Sistemelor Tehnologice la UNIVERSITATEA POLITEHNICA BUCUREȘTI din BUCUREȘTI. Am fost admis la facultate înainte de revoluție - 1989, ulterior am efectuat stadiul militar 1989 - 1990. După primii 3 ani 1990 - 1993, mi-am întrerupt studiile până în anul 1997, ulterior finalizând facultatea în anul 1999.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close