Lasă-ne mailul tău și câștigă super premii!

1 x Premiul zilei:

1

Avem o misiune specială pentru tine! Intră în concursul nostru și poți câștiga unul din cele 30 de premii zilnice! O singură înscriere îți garantează participarea la toate tombolele rămase până la finalul concursului!

2

Abonează-te mai sus la newsletterele eJobs, apoi alege una dintre cele 30 de rețete pentru fericire pe care le-am compus pentru tine și dă-i share pe Facebook!

3

Revino în fiecare zi sau vizitează-ne pe pagina de Facebook eJobs pentru a descoperi toate surprizele pe care le-am pregătit pentru tine și află secretele noastre pentru o viață #HappyLaJob!

Alege-ți rețeta fericirii și dă-i share pe Facebook!

În puțin timp vom alege alt Premiu al Zilei!

Descoperã toate premiile Happy de pânã acum!

Lista câștigătorilor până acum

În fiecare zi vom extrage câte un câștigător happy! Acesta va fi contactat la puțin timp după extragere via e-mail, având șansa să își transmită datele de contact și adresa de livrare în următoarele 48 de ore pentru a putea intra în posesia premiului. Dacă un câștigător nu răspunde în timp util sau își refuză premiul, vom contacta rezerva acestuia, care va primi aceeași șansă. Toți cei înscriși în concurs rămân în tombolă până la final sau până câștigă un premiu. Pentru mai multe detalii, consultați regulamentul concursului. Succes tuturor participanților!