Mai poti selecta 5 orase

Mai poti selecta 5 departamente

Mai poti selecta 5 industrii

  
   

Locuri de munca in Braila : 1.007 joburi

 
 
Rezultate pe pagina: 20 | 50 | 100
 
SERIOUS BET S.A.

Candidatul ideal: Studii medii; Emite tichete de pariere in sistemul informatic al companiei; Raspunde de evidenta contabila a operatiunilor de incasari si plati, gestionarea numerarului si intocmirea zilnica a documentelor financiar-contabile; Serious Bet este una dintre cele mai importante companii de pariuri sportive ce activeaza pe piata din Romania sub brandul Casa Pariurilor. Cele peste 650 de agentii la nivel national ofera clientilor una dintre cele mai diversificate oferte, bonusuri consistente si cote atractive.

Adaugat: 27 martie, Nr. joburi: 1, Oras:  Toate orasele Expira la: 2015-04-13
 
Passing Through Jobs

Passing Through Jobs este leader in recrutare si isi doreste sa faci parte din echipa de professionisti. Daca ai intre 18 si 30 ani, ambitios si dornic sa incepi o viata noua in afara tarii , noi te ajutam sa faci primul pas! • Job-urile sunt full time (5-6 zile pe saptamana) • Promovarea produselor cosmetice de lux Passing Through Jobs este o companie de recrutare. Aceasta este specializata in descoperirea si evidentierea potentialului existent in fiecare candidat pentru a facilita legatura dintre candidat si companiile angajatoare.

Adaugat: 27 martie, Nr. joburi: 20, Oras:  Toate orasele Expira la: 2015-04-26
 
anunt personalizat SC Job Cruise A.B.

Interviuri finale de angajare personal hotelier,cu reprezentantii  Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Azamara Club Cruise, Pullmantur Cruises. Conditii generale de recrutare: Detaliile fiselor de post pot fi identificate pe site-ul agentiei Job Cruise A.B.- Bucuresti : http://www.jobcruise.ro/ Agentia Job Cruise este partener oficial de recrutare al corporatiei Royal Caribbean Cruise Line. Agentia Job Cruise NU percepe taxe sau comisioane pentru serviciile de mediere.

Adaugat: 27 martie, Nr. joburi: 50, Oras:  Toate orasele Expira la: 2015-04-19
 
ProCredit Bank
Adaugat: 27 martie, Nr. joburi: 1, Oras:  Toate orasele Expira la: 2015-04-18
 
CONFIDENTIAL

Studii obligatorii (liceu sau facultate). Experienta in domeniul financiar-contabil poate constitui un avantaj. Salariu motivant. Bonusuri consistente. Valorile noastre sunt: "Echipa" (punem pe primul loc reusita grupului), "Pasiunea", "Incredere" (in viitorul echipei noastre) si "Performanta". Te asteptam sa ni te alaturi ! Ai privilegiul de a te dezvolta si de a te maturiza intr-o echipa grozava!

Adaugat: 27 martie, Nr. joburi: 2, Oras:  Braila Expira la: 2015-04-17
 
 
anunt personalizat
Adaugat: 18 martie, Nr. joburi: 1, Oras:  Toate orasele Expira la: 2015-04-18