Mai poti selecta 5 orase

Mai poti selecta 5 departamente

Mai poti selecta 5 industrii

   
  Acest anunt este momentan inactiv.   eJobs iti recomanda urmatoarele job-uri similare:    

Vorbitor de limba maghiara - Iasi

SCC Services Romania
Compania: SCC Services Romania
| Expirat la: 22.06.2012 |
| Actualizat la: 18.06.2012 |
Compania:  SCC Services Romania
Departament: 
  • IT Hardware
  • IT Software
  • Relatii clienti / Call center
  • Traduceri
Orasul: 
  • Iasi
Tip Job: 
  • Full time
Posturi disponibile:  5
Status:  Inactiv
Nivel cariera: 
  • Entry-Level/Primii 3 Ani Exp
  • Mid-Level/Peste 3 Ani Exp
Limbi Straine: 
    , maghiara
Oferta:  se va negocia in urma interviului
Permis conducere:  nespecificat
Data introducerii:  21.05.2012
Data limita:  21.06.2012
CANDIDATUL IDEAL:

Candidatul ideal este, in primul rand, un excelent vorbitor al limbii maghiare, preferabil nativ. Utilizeaza foarte bine calculatorul personal si are o inclinatie evidenta spre domeniul IT, chiar daca nu are experienta sau studii in acest sens.

Este esentiala atentia la detalii si buna gestionare a timpului pentru realizarea mai multor tipuri de actiuni, in ordinea prioritatilor.

Capacitatea de relationare cu clientii este de asemenea foarte importanta, candidatul trebuind sa poata dovedi aptitudini foarte bune de comunicare si de intelegere a nevoilor fiecarui client in parte.

Intrucat activitatile se desfasoara in domeniul serviciilor IT, studiile, experienta de lucru sau certificarile corelate pot reprezenta un avantaj, dar nu pot substitui un nivel nesatisfacator al cunostintelor lingvistice.


RESPONSABILITATI / BENEFICII:

Jobul la care va pregatiti sa aplicati se desfasoara 100% la sediul companiei din Iasi, 100% in fata calculatorului si va va pune in contact direct cu clientii nostrii, vorbitori nativi ai limbii maghiare. Acesti clienti vor semnala diverse situatii in care functionarea echipamentelor IT trebuie restabilita sau modificata.

Principala dumneavoastra responsabilitate va fi sa purtati un dialog coerent cu acesti clienti, in urma caruia sa preluati corect si rapid toate detaliile situatiei prezentate, pe care sa le inregistrati in sistemul companiei si sa executati diverse actiuni in vederea solutionarii, actiuni care vor fi prezentate in amanunt pe durata training-ului initial.

Pachetul salarial cuprinde contract individual de munca, sporuri pentru eventualele ore suplimentare si pentru utilizarea mai multor limbi straine la serviciu, bonuri de masa si cadou, plata tuturor cotizatiilor obligatorii catre sistemele de asigurare de stat si un sistem coerent de bonusare a performantei, alaturi de pachete de servicii medicale private.


DESCRIEREA COMPANIEI:

Joburile sunt disponibile in cadrul SCC (www.scc.com), cea mai mare companie privata din Europa care activeaza in principal in domeniul serviciilor IT. Sediul din Iasi, singurul din Romania, este Centrul European de Asistenta Tehnica si Suport pentru intreg grupul de firme si activeaza din 2006, atingand acum un numar de 300 de angajati.


ANUNTUL CONTINE UN INTERVIU ONLINE CU 5 INTREBARI

Va rugam sa mentionati masura in care folositi limba maghiara in viata de zi cu zi.


Daca locuiti in alta localitate va rugam sa precizati conditiile in care sunteti dispus(a) sa va relocati in Iasi, alaturi de un nivelul pachetului salarial vizat. (precizati suma bruta, luand in calcul si valoarea beneficiilor nesalariale)


Va rugam sa precizati daca experienta dumneavoastra include studii sau lucrul in domeniul IT. Va rugam sa detaliati si precizam ca aceasta nu este o conditie obligatorie pentru cadidatura, dar poate constitui un avantaj.


Daca locuiti in alta localitate, este posibil sa va deplasati in Iasi pentru una dintre etapele procesului de selectie?


In cazul in care obtineti un contract, dupa cat timp va puteti prezenta la serviciu?