Mai poti selecta 5 orase

Mai poti selecta 5 departamente

Mai poti selecta 5 industrii

   
  Acest anunt este momentan inactiv.   eJobs iti recomanda urmatoarele job-uri similare:    

Locuri de munca sezoniere in hoteluri in Italia

Compania: SC Agentia Roma 2003 SRL
| Expirat la: 19.03.2010 |
| Actualizat la: 15.02.2010 |
Compania:  SC Agentia Roma 2003 SRL
Departament: 
  • Turism / Hotel staff
Orasul: 
  • STRAINATATE
Tip Job: 
  • Sezonier (Summer Job)
Posturi disponibile:  50
Status:  Inactiv
Nivel cariera: 
  • Student
  • Entry-Level/Primii 3 Ani Exp
  • Mid-Level/Peste 3 Ani Exp
  • FaraStudiiSup/Necalificat
Limbi Straine: 
    , italiana
Oferta:  1000 - 1500 EUR / luna
Permis conducere:  nespecificat
Data introducerii:  15.02.2010
Data limita:  18.03.2010
CANDIDATUL IDEAL:

Se cer: cunostinte bune de limba italiana, experienta dovedita in domeniu in Romania si/sau Italia, stare optima de sanatate.


RESPONSABILITATI / BENEFICII:

Posturile de munca oferite sunt de ospatare/i, barmani/e, cameriste, bucatari, ajutori bucatari, pizzari, secretare, cosmeticiene, maseuze (masaje cosmetice, terapeutice). Se ofera: salariul minim net incepand de la 1000-1200 euro/luna+ cazare, masa si asigurare medicala gratuite pe durata contractului de munca.


DESCRIEREA COMPANIEI:

SC Agentia Roma 2003 SRL este o societate din Cluj-Napoca autorizata pentru selectia si plasarea de personal calificat in Italia, care functioneaza in optime conditii inca din anul 2003, cu rezultate deosebite si peste 1500 de persoane plasate.
Noi colaboram cu toata zona nord-centrala a Italiei in domeniul hotelier, restaurante, sali de Bingo, centre de sanatate si frumusete.
In aceasta perioada ofertele noastre de munca sunt in zona Marii Adriatice (Rimini, Cesenatico), Trentino Alto Adige, Toscana si Venetia (Caorle, Lignano, Bibione).Contractele de munca sunt sezoniere cu incepere din lunile mai/iunie, pana in luna septembrie/octombrie inclusiv.
Primul pas pe care Dvs trebuie sa-l faceti daca sunteti interesat/a de oferta noastra de munca si daca corespundeti criteriilor noastre de selectie, este sa ne trimiteti un CV detailat si o foto recenta pe adresa noastra de e-mail respectiv agenziaroma2003@yahoo.it sau sa ni-l aduceti personal la adresa: str. Calea Turzii, nr. 160, bl.10, ap.2, parter, Cluj Napoca, de L-V intre orele 9.30-17.00.
Toate CV-urile le asteptam direct pe adresa de e-mail a societatii noastre, respectiv agenziaroma2003@yahoo.it


ANUNTUL CONTINE UN INTERVIU ONLINE CU 5 INTREBARI

Care este postul vizat in cadrul hotelului in functie de experienta dvs. anterioara si nivelul de limba italiana vorbit?


Care este minimul salarial acceptat in euro pt postul vizat?


Fumati? Daca da, cate tigari pe zi?


La ce nivel va autoapreciati in acest moment in ceea ce priveste vorbirea limbii italiene cat si alte limbi straine (incepator, mediu, avansat)?


Va rugam sa specificati 3 calitati ale dvs si 3 defecte.
In momentul in care o companie din Strainatate publica anunturi pe eJobs, aceasta este verificata din punctul de vedere al datelor furnizate (daca respectiva companie detine un certificat care sa ateste ca este inregistrata ca persoana juridica in tara din care provine si ca poate recruta personal din alte tari, daca adresa de email inregistrata apartine unei companii, etc).

eJobs, nu este responsabil de procesul de recrutare desfasurat de companiile ce publica anunturile pe site si ca atare nu ii putem asigura integritatea. Noi doar oferim candidatilor posibilitatea sa aplice la job-urile publicate de companii, fara sa avem o legatura de alta natura cu acestea. De asemenea, eJobs nu isi asuma responsabilitatea pt. eventuale pierderi rezultate in urma aplicarii la job-uri (trimiterea pe fax sau pe mail a unor documente personale, acte de studii, trimiterea prin virament bancar sau posta a unor sume de bani solicitate in vederea angajarii). Va sfatuim sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste anunturi inainte a merge la un interviu, de a va angaja sau de a realiza o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii . Va rugam sa ne contactati in situatia in care aflati de existenta unor astfel de anunturi iar daca aveti dubii cu privire la veridicitatea unui angajator va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp posibil.

Va asiguram ca in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii informatiilor publicate pe eJobs.