Mai poti selecta 5 orase

Mai poti selecta 5 departamente

Mai poti selecta 5 industrii

   
  Acest anunt este momentan inactiv.

Muncitori in agricultura in Marea Britanie

CONCORDIA
Compania: CONCORDIA
| Expirat la: 14.12.2007 |
| Actualizat la: 13.11.2007 |
Compania:  CONCORDIA
Departament: 
Industrie: 
  • Agrara
Orasul: 
  • STRAINATATE
Tip Job: 
  • Full time
  • Sezonier (Summer Job)
  • Temporar / TEMPS
Posturi disponibile:  50
Status:  Inactiv
Nivel cariera: 
  • Student
  • Entry-Level/Primii 3 Ani Exp
  • FaraStudiiSup/Necalificat
Limbi Straine: 
    , engleza
Oferta:  > 1500 EUR / luna
Permis conducere:  nespecificat
Data introducerii:  13.11.2007
Data limita:  14.12.2007
CANDIDATUL IDEAL:

Studenti care vor sa castige bani,sa lucreze in agricultura in Marea Britanie, cu contract de munca pe 3 sau 6 luni maxim.Studenti care vor sa viziteze si sa cunoasca viata englezilor si sa capete experiente pretioase in domeniul agriculturii.


RESPONSABILITATI / BENEFICII:

Jobul este oferit de firma Concordia-Marea Britanie, este in agricultura in Marea Britanie in ferme, la cules de fructe si legume,sali de impachetat,ferme de flori etc.Cu program de 39 de ore pe saptamana, cu salariul saptamanal ,5,85 de Lire pe ora si 8,85 de Lire pe ora dupa program, cazare asigurata de ferma respectiva la pret de 20 de Lire.Plecarile sunt dupa data de 01.01.2008.Pe program se pot inscrie fete si baeti studenti sau tineri pana la 30 de ani. Plecarea este din Bucuresti cu avion. Programul costa in jur de 450 de euro in pret sunt incluse biletele de avion dus-intors.Iscrierea este gratuita si se poate face si prin posta,prin completarea de " cerere de participare care puteti sa descarcati pe situl: www.ukbrigade.com si o poza de pasaport la adresa firmei din Craiova.


DESCRIEREA COMPANIEI:

Concordia este o firma din Anglia care asigura fermierilor din Anglia,muncitori din Romania si Bulgaria de 15 ani. Firma are mai multi agenti care lucreaza in toata Europa.In Romania firma are 3 agenti,unul dintre ei il puteti gasi la Craiova pe adresa C.D Fortunescu Nr.20. Pentru mai multe informatii accesati www.ukbrigade.com sau sunati 0731833144.In momentul in care o companie din Strainatate publica anunturi pe eJobs, aceasta este verificata din punctul de vedere al datelor furnizate (daca respectiva companie detine un certificat care sa ateste ca este inregistrata ca persoana juridica in tara din care provine si ca poate recruta personal din alte tari, daca adresa de email inregistrata apartine unei companii, etc).

eJobs, nu este responsabil de procesul de recrutare desfasurat de companiile ce publica anunturile pe site si ca atare nu ii putem asigura integritatea. Noi doar oferim candidatilor posibilitatea sa aplice la job-urile publicate de companii, fara sa avem o legatura de alta natura cu acestea. De asemenea, eJobs nu isi asuma responsabilitatea pt. eventuale pierderi rezultate in urma aplicarii la job-uri (trimiterea pe fax sau pe mail a unor documente personale, acte de studii, trimiterea prin virament bancar sau posta a unor sume de bani solicitate in vederea angajarii). Va sfatuim sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste anunturi inainte a merge la un interviu, de a va angaja sau de a realiza o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii . Va rugam sa ne contactati in situatia in care aflati de existenta unor astfel de anunturi iar daca aveti dubii cu privire la veridicitatea unui angajator va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp posibil.

Va asiguram ca in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii informatiilor publicate pe eJobs.