Mai poti selecta 5 orase

Mai poti selecta 5 departamente

Mai poti selecta 5 industrii

   
  Acest anunt este momentan inactiv.   eJobs iti recomanda urmatoarele job-uri similare:    

Cautam personal calificat in industria navala / petrol si gaze

Scan Con Group A/S
Compania: Scan Con Group A/S
| Expirat la: 20.04.2013 |
| Actualizat la: 19.03.2013 |
Compania:  Scan Con Group A/S
Departament: 
  • Naval / Aeronautic
  • Petrol / Gaze
Orasul: 
  • STRAINATATE
Tip Job: 
  • Temporar / TEMPS
Posturi disponibile:  50
Status:  Inactiv
Nivel cariera: 
  • Entry-Level/Primii 3 Ani Exp
  • Mid-Level/Peste 3 Ani Exp
Limbi Straine: 
    , engleza
Oferta:  nespecificat
Permis conducere:  nespecificat
Data introducerii:  19.03.2013
Data limita:  19.04.2013
CANDIDATUL IDEAL:

Cautam personal calificat in industria navala:
- Sudori autorizati - cu certificate 111 (electric), 136 (CO2), 141 (argon)
- Electricieni navali
- Lacatusi constructori nave
- Lacatusi tubulatori
- Maistrii constructori/ Sefi de echipa


RESPONSABILITATI / BENEFICII:

- Oferim transport, cazare, diurne.
- Nu percepem niciun comision.


DESCRIEREA COMPANIEI:

Scan Con Danemraca este o agenţie de recrutare şi plasare de personal pentru clienţi din străinătate pentru industria navala si nu numai. Angajăm personal calificat pentru proiecte in Norvegia si Danemarca.In momentul in care o companie din Strainatate publica anunturi pe eJobs, aceasta este verificata din punctul de vedere al datelor furnizate (daca respectiva companie detine un certificat care sa ateste ca este inregistrata ca persoana juridica in tara din care provine si ca poate recruta personal din alte tari, daca adresa de email inregistrata apartine unei companii, etc).

eJobs, nu este responsabil de procesul de recrutare desfasurat de companiile ce publica anunturile pe site si ca atare nu ii putem asigura integritatea. Noi doar oferim candidatilor posibilitatea sa aplice la job-urile publicate de companii, fara sa avem o legatura de alta natura cu acestea. De asemenea, eJobs nu isi asuma responsabilitatea pt. eventuale pierderi rezultate in urma aplicarii la job-uri (trimiterea pe fax sau pe mail a unor documente personale, acte de studii, trimiterea prin virament bancar sau posta a unor sume de bani solicitate in vederea angajarii). Va sfatuim sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste anunturi inainte a merge la un interviu, de a va angaja sau de a realiza o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii . Va rugam sa ne contactati in situatia in care aflati de existenta unor astfel de anunturi iar daca aveti dubii cu privire la veridicitatea unui angajator va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp posibil.

Va asiguram ca in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii informatiilor publicate pe eJobs.