Mai poti selecta 5 orase

Mai poti selecta 5 departamente

Mai poti selecta 5 industrii

   
  Acest anunt este momentan inactiv.   eJobs iti recomanda urmatoarele job-uri similare:    

ANGAJAM PROFESORI TINERI

Compania: FIDES EDUCATIONAL
| Expirat la: 28.09.2013 |
| Actualizat la: 27.08.2013 |
Compania:  FIDES EDUCATIONAL
Departament: 
  • Educatie / Training / Arte
  • Traduceri
Orasul: 
  • Bucuresti
Tip Job: 
  • Part time
Posturi disponibile:  1
Status:  Inactiv
Nivel cariera: 
  • Entry-Level/Primii 3 Ani Exp
  • Mid-Level/Peste 3 Ani Exp
Limbi Straine: 
    , engleza, franceza, germana, italiana, spaniola
Oferta:  nespecificat
Permis conducere:  nespecificat
Data introducerii:  27.08.2013
Data limita:  27.09.2013
CANDIDATUL IDEAL:

iubitor de copii, absolvent limbi straine, entuziast, flexibil


RESPONSABILITATI / BENEFICII:

Centrul de Limbi Straine Fides angajeaza absolventi tineri de engleza, franceza, germana, italiana si spaniola pentru cursuri cu copii. Va rugam trimiteti cv-urile pe info@fidescentre.ro


DESCRIEREA COMPANIEI:

La Centrul de Limbi Straine FIDES se predau pe tot parcursul anului, fara intrerupere, in grupuri organizate, cursuri de limba engleza, germana, franceza, italiana si spaniola. La cerere, si la aceste limbi se pot organiza cursuri individuale sau in grupuri mici, cu ritm propriu si programa proprie.

La celelalte limbi, cursurile se organizeaza, fie individual fie in grup, oricand exista doritori.
Nivelurile, mergand de la incepatori la avansati, variaza de la o limba la alta, in functie de solicitari. In general, programa acestor cursuri se modeleaza dupa scopurile urmarite de cursanti.
Centrul de limbi straine FIDES organizeaza si cursuri de pregatire pentru certificatele internationale cum ar fi Cambridge, Toefl, Ielts , FCE, CAE,pentru limba engleza, DELF, DALF pentru limba franceza, Start Deutsch 1 si 2 pentru germana, CELI, CILS pentru italiana si DELE inicial, DELE intermedio si DELE superior pentru spaniola. Experienta profesorilor, metodele de predare si materialele de curs si-au spus cuvantul astfel incat procentul de promovare a examenelor de catre studentii Fides este de 98%.

Nu in ultimul rand Fides acorda o atentie deosebita celor care vor sa invete o limba straina cu limbaj specializat. Fides ofera pachete special concepute pentru persoane fizice sau institutii avand un program flexibil si acoperind a gama larga a specializarilor dintre care amintim: afaceri, arhitectura, asigurari, medical, IT, turism. Centrul de limbi straine a reusit intotdeauna sa se adapteze nevoilor clientilor si sa se ridice deasupra asteptarilor acestora dovada fiind gama larga de institutii cu care firma colaboreaza de 20 de ani.