Mai poti selecta 5 orase

Mai poti selecta 5 departamente

Mai poti selecta 5 industrii

   
  Acest anunt este momentan inactiv.

Absolvent psihologie / psihopedagogie / asistenta sociala

Compania: Sistem Psi
| Expirat la: 05.01.2008 |
| Actualizat la: 03.01.2008 |
Compania:  Sistem Psi
Departament: 
Industrie: 
  • Educatie / Training
Orasul: 
  • Timisoara
Tip Job: 
  • Full time
Posturi disponibile:  1
Status:  Inactiv
Nivel cariera: 
  • Entry-Level/Primii 3 Ani Exp
  • Mid-Level/Peste 3 Ani Exp
Limbi Straine: 
    , engleza
Oferta:  nespecificat
Permis conducere:  nespecificat
Data introducerii:  05.12.2007
Data limita:  05.01.2008
CANDIDATUL IDEAL:

Candidatul ideal are studii superioare de psihologie, psihopedagogie sau asistenta sociala, bune abilitati de comunicare, are cunostinte de operare pe calculator (word, excel, internet), este bine organizat, dinamic si cu simt antreprenorial. Cunoasterea limbii engleze este obligatorie. Cunoasterea limbii franceze si experienta in domeniu reprezinta un avantaj. Disponibilitate pentru a lucra la sfarsit de saptamana (sambata, duminica).


RESPONSABILITATI / BENEFICII:

Descrierea postului:

Organizare de cursuri si formari profesionale in domeniul psihoterapie/ consiliere/ psihologie; dezvoltarea bazelor de date si a reprezentarii web; dezvoltarea de relatii profesionale cu colaboratorii si clientii centrului; reprezentarea centrului in relatie cu diverse institutii.

Ce va oferim:

Sistem Psi ofera un pachet salarial si de beneficii motivant, telefon de serviciu. Dezvoltarea profesionala este sustinuta de programe de pregatire continua


DESCRIEREA COMPANIEI:

Sistem Psi este la ora actuala cel mai cunoscut si cel mai vechi centru din Timisoara care ofera specializari si formari specifice domeniului psihologiei, psihoterapiei, si mai ales in domeniul dezvoltarii si optimizarii umane.

Din 2004 centrul ofera formari si specializari unor categorii extinse de beneficiari din mediul de afaceri, juridic, institutii si firme sau companii private etc. La ora actuala se desfasoara in paralel 11 grupuri de formare, iar numarul specialistilor care au beneficiat de cursurile de formare in cadrul centrului ajungand la aproximativ 300 de persoane in 2006.

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie:
Cosmina Pacurar: 0788.763.033; cosmina.pacurar@sistempsi.ro
Oana Maria Popescu: 0730.591.771; dr.oana.maria.popescu@gmail.com