Updateaza-ti CV-ul si castiga un Opel Corsa

Completeaza-ti CV-ul eJobs in proportie de minim 90% si poti castiga o masina
sau una dintre cele 4 city-breakuri saptamanale. Vreau un Opel

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@eJobs.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 10.10.1970

obiectiv

 

Caut loc de munca in industria alimentara/Catering, in special in domeniul panificatiei: brutarie, patiserie, cofetarie, ciocolaterie, produse zaharoase

Tip job: Part time, Full time

Departament: Turism / Hotel staff, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Cluj-Napoca, STRAINATATE, Alba Iulia

Nivel Cariera: Mid-Level/Peste 3 Ani Exp

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

13.09.2001 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer tehnolog brutarie patiserie cofetarie ciocolaterie / formator

Responsabilitati:

In calitate de inginer/tehnolog, lucrez "part time" la diferite societati: brutarii - patiserii - cofetarii - catering. Ma ocup de formarea profesionala a personalului, de elaborarea retetarului, realizarea de produse noi sau imbunatatirea celor existente, in perioada sarbatorilor, dar si a diferitelor evenimente (nunti, aniversari, botez, etc) elaborez meniul si coordonez echipa. Colaborez cu hypermarket-uri, hoteluri, societati de catering, brutarii, patiserii, cofetarii, societati specializate in produse din ciocolata si produse zaharoase.
In calitate de formator, lucrez "full time" la Oficiul de Formare Profesionala - OFPPT Maroc. Sunt formatoare de brutarie - patiserie - cofetarie - ciocolaterie - produse zaharoase. Am venit sa lucrez in Maroc in cadrul cooperarii romano - marocane, intermediat de societatea "Romconsult" - Bucuresti.

Realizari:

Imbunatatirea gamei de paini speciale, produse de patiserie si cofetarie din hypermarket-ul "Marjane" si "Aswak Assalam" din Agadir, Maroc
Formarea profesionala a personalului si elaborarea retetarului societatilor "Mini Pain", "Clémentine", "La Fontaine" din orasul Agadir, Maroc.

01.06.1998 - 31.08.2001

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer productie

Responsabilitati:

Inginer in productie.

01.04.1991 - 01.06.1998

Departament: service / reparatii

Titlu Job: tehnician/dispecer

Responsabilitati:

R.A.T - Cluj Napoca este societatea la care am lucrat in perioada studiilor postliceale si universitare.

studii

 

Facultati:

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, Cluj Napoca
Facultatea de Stiinta si Tehnologia Alimentelor
Sectia: Technologia Prelucrarii Produselor Alimentare
An studiu: 1993 - 1998

Scoala Postliceala de Industrie Alimentara, Cluj Napoca
Specializare in morarit panificatie
An studiu: 1990 - 1992

Liceul de chimie industriala Terapia, Cluj Napoca
An studiu: 1985 - 1989

Premii

Cursuri de perfectionare in brutarie, patiserie, cofetarie, ciocolaterie si produse zaharoase cu formatori francezi de la "Institut National de la Boulangerie Pâtisserie" Rouen

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceza(avansat,avansat,avansat)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20